centrum układów wydechowych udstodninger

ico_user Oprettelse | Log ind
ico_user
ico kosz Din indkøbskurv er tom

Produktkategorier Produktkategorier

  
Lyddæmpere

  
Katalysatorer

  
Universal katalysatorer

  
Dieselpartikelfilter

  
Fleksible rør

  
Monteringselementer

  
Universelle lyddæmpere

  
Universal rør

  
Udstødningsmanifold
Søg Hurtig søgning
Hvorfor UDSTODNINGER.DK?

Vi er de bedste!Formålet med vores virksomhed er at levere udstødningssystemer af højeste kvalitet til attraktive priser på en hurtig, komfortabel og sikker måde. Vi vil ikke konkurrere kun på prisen. Vi satser højt både for vores og vores konkurrenters skyld. Høj kvalitet og ærlighed, som man kan finde i alle aspekter af vores arbejde er UDSTODNINGER.DKs succes’ fundament.

Nem og letlæselig brugerflade!Takket være vores gennemtænkte side, som er nem at betjene, bliver det let for alle at vælge den rigtige lyddæmper! Hos os kan De nemt og hurtigt finde lige det, som De kigger efter. Enhver del af udstødningssystemet har en uundværlig beskrivelse og et detaljeret billede ("what you see is what you get"). Billeder, som er vedhæftet til alle produkter, viser meget nøjagtigt dele af udstødningssystemet.

Tysk stål!Vores udstødningssystemer bliver produceret i henhold til ISO 9001: 2000 EN ISO 9001/2000. De er RW TUV-certificeret, og de materialer, som bliver brugt under produktionen, bliver leveret af de største producenter i verden, i de fleste tilfælde ThyssenKrupp-koncernen. Antallet af klager overstiger ikke 0,3% af alle ordrer. Hos os køber De kvalitet. Det er også vigtig at huske på 14-dages fortrydelsesret (gælder fra leveringsdatoen), som giver ret til at sende varen retur, hvis den ikke opfylder Deres forventninger. Alle vores produkter har 24-måneders garanti. Kvaliteten af vores produkter er meget højere end kvaliteten af andre dele til lignende pris.

Professionalisme!Vores meget kompetente og venlige kundeservice vil meget gerne hjæpe Dem, besvare alle Deres spørgsmål for at fjerne enhver tvivl og hjælpe med at vælge den rigtige lyddæmper. For at vælge de rigtige produkter beder vi om at angive nummeret på den oprindelige del! Skriv til os!

Enormt udvalg!Mangeårig erfaring, konstant udvikling og opmærksomhed på detaljer gør, at konstant udvidelse af tilbudet er hovedformålet med vores langdistancestrategi.

Tempoet af vores service!Vi respekterer Deres tid. Alle ordrer afgivet til kl. 12:00 bliver realiseret samme dag. Vi har vores egne lagre, og vi har direkte adgang til centrale lagre af de største producenter. Det betyder, at det i gennemsnit kun tager 3 til 5 dage for Deres varer at blive leveret direkte til døren!

Sikre betalingsmuligheder!For at gøre betalingen for varer indkøbte hos os lettere, foreslår vi forskellige betalingsmuligheder:
  • Betaling med kort Dankort, Visa, Mastercard, JCB CArds, American Express, Diners Club,
  • PayPal
  • ePAY
  • paii
  • Nordea e-betaling
  • Danske Bank Netbetaling
Alle de ovennævnte betalingsmuligheder er lige sikre, hurtige og nemme at bruge.