centrum układów wydechowych udstodninger

ico_user Oprettelse | Log ind
ico_user
ico kosz Din indkøbskurv er tom

Produktkategorier Produktkategorier

  
Lyddæmpere

  
Katalysatorer

  
Universal katalysatorer

  
Dieselpartikelfilter

  
Fleksible rør

  
Monteringselementer

  
Universelle lyddæmpere

  
Universal rør

  
Udstødningsmanifold
Søg Hurtig søgning
Produkternes kvalitet
Som firmaet, der i Danmark har største erfaring inden for distribution af komplette udstødningssystemer, har vi på vores lager kun produkter af sikre og anerkendte europæiske producenter. Vores kunder er altid glade og kommer gerne tilbage samt anbefaler vores produkter til deres bekendte. Kvaliteten af vores produkter er meget højere end kvaliteten af andre bildele tilgængelige til lignende pris. Takket være vores mangeårigt samarbejde med vores leverandører har vi opnået de meste fordelagtige vilkår, som vi kan tilbyde vores kunder.

Hvad er det egentligt, der gør, at vores udstødningssystemer er karakteriseret ved højeste kvalitet og holdbarhed? 
  • Thyssen Krupp Stål

  • Certifikater ISO 9001:2001/EN ISO 9001, TÜV, PIMOT

  • Vi tilbyder produkter, som i 100% stemmer overens med oprindelige dele

Stål og alurør, som bliver brugt i fremstillingen af vores udstødningssystemer, bliver kun leveret af verdens største producenter såsom Thyssen Krupp og Carl Froh, som sikrer størst holdbarhed af vores produkter. Alle lyddæmpere er lavet af dobelte blikkapper aluminieret på begge sider, som forebygger tæring både udefra og indefra. Modstansdygtigheden af lyddæmpere fremstillet på den måde kan man sammenligne med modstandsdygtigheden af originale bildele. Kvaliteten af vores produkter er meget højere en kvaliteten af produkter, som bliver tilbudt andre steder på nettet til lignende pris.

Forøget antal af markeder, hvor vi sælger, tvinger os til at opdatere certificeringssystemer hele tiden.

Alle lyddæmpere i vores tilbud bliver produceret ved hjælp af originale tekniske specifikationer, som stammer fra bilkoncerner. Enhver del af udstødningssystemet svarer i 100% til originalen, og det som skelner dem fra billigere erstatninger, er, at den ser på samme måde indefra (lyddæmperens indre) og har den samme vægt. Montering af vores udstødningssystemer ændret ikke køretøjernes oprindelige støjniveau (støj fra udstødningssystemet). Vi samarbejder ikke med leverandører, som ikke opfylder de ovennævnte krav.

Vores udstødningssystemer bliver solgt i over 20 Europæiske lande, blandt andet på det særlig krævende tyske marked.
top